Bog & idéAnders Elsig

Bøger skrevet af Anders Elsig

Læs mere om Anders Elsig
1 produkter
1 produkter
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over medMichael Kjær Ejstrup
206,96 DKK
Hæftet
(2)
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med

Mere om Anders Elsig

Anders Elsig har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Elsig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" udgivet af HansReitzels - "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anders Elsig

Du kan bestille to bøger af Anders Elsig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Elsigs bøger fås blot som hæftet. Elsigs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" af Anders Elsig

Det er muligt at købe Anders Elsigs "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Anders Elsig "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med"

"Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Elsig