Bog & idéAnders Haug

Bøger skrevet af Anders Haug

Læs mere om Anders Haug
1 produkter
1 produkter
Business Process Optimisation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Business Process OptimisationAnders Haug
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Business Process Optimisation

Mere om Anders Haug

Anders Haug har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Haugs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Business Process Optimisation" udgivet af Gyldendal - "Succes med it-implementering i små og mellemstore virksomheder" udgivet af Libris - "Business Process Optimization" udgivet af HansReitzels

Bøger af Anders Haug

Du kan købe tre bøger af Anders Haug her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Anders Haug fås i flere formater. Haugs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Haugs "Business Process Optimisation"

Hos Bog & idé er "Business Process Optimisation" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Anders Haug "Succes med it-implementering i små og mellemstore virksomheder"

"Succes med it-implementering i små og mellemstore virksomheder" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Libris, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Haug