Bog & idéAnders Holm Rasmussen

Bøger skrevet af Anders Holm Rasmussen

Læs mere om Anders Holm Rasmussen
1 produkter
1 produkter
By & Kultur
By & KulturBendtsen Margit
149,95 DKK
Paperback
(0)
By & Kultur

Mere om Anders Holm Rasmussen

Du kan kun købe en enkelt bog af Anders Holm Rasmussen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pol. bog om De gamle grækere". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Holm Rasmussens "Pol. bog om De gamle grækere"

Det er muligt at købe Anders Holm Rasmussens "Pol. bog om De gamle grækere" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Holm Rasmussen