Bog & idéAnders Persson

Bøger skrevet af Anders Persson

Læs mere om Anders Persson
1 produkter
1 produkter
Tyst kunskap : en teoretisk ram för praktiknära forskning
Tyst kunskap : en teoretisk ram för praktiknära forskningen teoretisk ram för praktiknära forskning
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Tyst kunskap : en teoretisk ram för praktiknära forskning

Mere om Anders Persson

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Anders Persson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Perssons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social kompetence" udgivet af Klim - "Social kompetence " udgivet af Gyldendals Akademiske Bogklubber

Bøger af Anders Persson

Der er to tilgængelige udgivelser af Anders Persson hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Perssons bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Persson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Perssons "Social kompetence"

Hos Bog & idé er "Social kompetence" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Social kompetence " af Anders Persson

Hos Bog & idé er "Social kompetence " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Akademiske Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Persson