Bog & idéAnders Rehfeld

Bøger skrevet af Anders Rehfeld

Læs mere om Anders Rehfeld
1 produkter
1 produkter
Histologi kompendium
Histologi kompendiumKirstine Kim Schmidt Karnov
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Histologi kompendium

Mere om Anders Rehfeld

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Anders Rehfeld. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rehfeld.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Histologi kompendium" udgivet af Munksgaard - "Histologi kompendium" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anders Rehfeld

Anders Rehfeld har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rehfelds bøger fås i flere forskellige formater. Rehfelds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Rehfelds "Histologi kompendium"

Hos Bog & idé er "Histologi kompendium" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Histologi kompendium" af Anders Rehfeld

Hos Bog & idé er "Histologi kompendium" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Rehfeld