Bog & idéAndrea Bak

Bøger skrevet af Andrea Bak

Læs mere om Andrea Bak
2 produkter
2 produkter
Kan man se jeg har grædt?
Kan man se jeg har grædt?Andrea Bak
119,95 DKK
EBOG
(1)
Kan man se jeg har grædt?
Dus med livet
Dus med livetAndrea Bak
299,95 DKK
Hardback
(0)
Dus med livet

Mere om Andrea Bak

Andrea Bak har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dus med livet" udgivet af Turbine Forlaget - "Else Marie Pade" udgivet af Gyldendal - "Slut fred med din krop" udgivet af Pretty Ink - "Slut fred med din krop" udgivet af Pretty Ink - "Else Marie Pade" udgivet af Andrea Bak - "Else Marie Pade - en biografi" udgivet af Andrea Bak - "Kan man se jeg har grædt?" udgivet af Rosinante - "Slut fred med din krop" udgivet af Pretty Ink - "Kan man se jeg har grædt?" udgivet af Rosinante

Andrea Baks bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Andrea Bak hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Andrea Bak bøger i forskellige formater. Baks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dus med livet" af Andrea Bak

Det er muligt at købe Andrea Baks "Dus med livet" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.

"Else Marie Pade" af Andrea Bak

Hos Bog & idé er "Else Marie Pade" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Andrea Bak