Bog & idéAndreas Borg

Bøger skrevet af Andreas Borg

Læs mere om Andreas Borg
0 produkter

Mere om Andreas Borg

Der er bare én bog af Andreas Borg tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Læring som organisationens centrale ressource i det 21. århundrede - Hvorfor og hvordan?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk. "Læring som organisationens centrale ressource i det 21. århundrede - Hvorfor og hvordan?" er desuden tilknyttet serien "Artikel fra Erhvervspsykologi".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Andreas Borgs "Læring som organisationens centrale ressource i det 21. århundrede - Hvorfor og hvordan?"

Hos Bog & idé er "Læring som organisationens centrale ressource i det 21. århundrede - Hvorfor og hvordan?" tilgængelig som ebog. Med "Læring som organisationens centrale ressource i det 21. århundrede - Hvorfor og hvordan?" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Borgs serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Endnu en af Andreas Borg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Borg