Bog & idéAndreas Gruschka

Bøger skrevet af Andreas Gruschka

Læs mere om Andreas Gruschka
3 produkter
3 produkter
At lære at forstå
BOEGERTILSTAERKPRIS
At lære at forståAndreas Gruschka
179,96 DKK
Hæftet
(2)
At lære at forstå
Fremtidsparat?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidsparat?Michael Uljens
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Fremtidsparat?
At lære at forstå
At lære at forståAndreas Gruschka
149,95 DKK
EBOG
(2)
At lære at forstå

Mere om Andreas Gruschka

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Andreas Gruschka tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Gruschkas seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidsparat?" udgivet af Gyldendal - "At lære at forstå" udgivet af Klim - "At lære at forstå" udgivet af Klim

Andreas Gruschkas bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Andreas Gruschka hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Andreas Gruschka kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Gruschka er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Andreas Gruschkas "Fremtidsparat?"

"Fremtidsparat?" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"At lære at forstå" af Andreas Gruschka

Det er muligt at købe Andreas Gruschkas "At lære at forstå" som ebog. Hvis du køber "At lære at forstå" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Gruschka