Bog & idéAndreas Kjær

Bøger skrevet af Andreas Kjær

Læs mere om Andreas Kjær
1 produkter
1 produkter
Lyngbyes Laboratoriemedicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lyngbyes LaboratoriemedicinJørgen Lyngbye
629,96 DKK
Indbundet
(0)
Lyngbyes Laboratoriemedicin

Mere om Andreas Kjær

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Andreas Kjær. På listen nedenfor ser du Kjærs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Humanbiologi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Lyngbyes Laboratoriemedicin" udgivet af Gyldendal

Mere om Andreas Kjærs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Andreas Kjær hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille Kjærs bøger som indbundet. Kjærs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Kjærs "Humanbiologi"

Hos Bog & idé er "Humanbiologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Polyteknisk Forlag.

"Lyngbyes Laboratoriemedicin" af Andreas Kjær

Hos Bog & idé er "Lyngbyes Laboratoriemedicin" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Kjær