Bog & idéAnette Bøjgård Schleicher

Bøger skrevet af Anette Bøjgård Schleicher

Læs mere om Anette Bøjgård Schleicher
2 produkter
2 produkter
Relationsskabelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
RelationsskabelseAnette Bøjgård Schleicher
224,96 DKK
Bog
(0)
Relationsskabelse
Den store casebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den store casebogAnette Bøjgård Schleicher
224,96 DKK
Bog
(1)
Den store casebog

Mere om Anette Bøjgård Schleicher

Der findes mange bøger skrevet af Anette Bøjgård Schleicher tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schleichers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store casebog" udgivet af Gyldendal - "Relationsskabelse" udgivet af Gyldendal

Anette Bøjgård Schleichers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anette Bøjgård Schleicher hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Schleichers bøger fås bare som bog. Schleichers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den store casebog" af Anette Bøjgård Schleicher

Det er muligt at købe Anette Bøjgård Schleichers "Den store casebog" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Schleicher, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anette Bøjgård Schleicher "Relationsskabelse"

Hos Bog & idé er "Relationsskabelse" tilgængelig som bog. Dette er en også en skøn bog fra Schleicher, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Bøjgård Schleicher