Bog & idéAnette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)

Bøger skrevet af Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)

Læs mere om Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)
1 produkter
1 produkter
Konflikt og konsensus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konflikt og konsensusAnette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Konflikt og konsensus

Mere om Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Konflikt og konsensus". Den er udgivet af Frydenlund Academic på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konflikt og konsensus" af Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)

Det er muligt at købe Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)s "Konflikt og konsensus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.

Endnu en af Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Borchorst og Drude Dahlerup (red.)