Bog & idéAnette Molbech

Bøger skrevet af Anette Molbech

Læs mere om Anette Molbech
1 produkter
1 produkter
Spids ørerne!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spids ørerne!Lisbeth Fink og Anette Molbech
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Spids ørerne!

Mere om Anette Molbech

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Anette Molbech. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Molbechs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skjulte rum - glemte steder" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Spids ørerne!" udgivet af Lisbeth Fink

Bøger skrevet af Anette Molbech

Anette Molbech har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Anette Molbech bøger i samtlige formater. Molbechs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skjulte rum - glemte steder" af Anette Molbech

Det er muligt at købe Anette Molbechs "Skjulte rum - glemte steder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Nordisk Forlag.

"Spids ørerne!" af Anette Molbech

Det er muligt at købe Anette Molbechs "Spids ørerne!" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lisbeth Fink, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Molbech