Bog & idéAnita Ulrich

Bøger skrevet af Anita Ulrich

Læs mere om Anita Ulrich
2 produkter
2 produkter
Discountsamfundet
DiscountsamfundetAnita Ulrich
109,95 DKK
EBOG
(0)
Discountsamfundet
Discountsamfundet
DiscountsamfundetDaniel Ankarloo
169,95 DKK
Paperback
(0)
Discountsamfundet

Mere om Anita Ulrich

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Anita Ulrich. Bogen hedder "Lige et ekstra check ". Det er Institut for Antropologi, Københavns Universitet, der har udgivet den på dansk. "Lige et ekstra check " er desuden tilknyttet serien "Specialerække.".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lige et ekstra check " af Anita Ulrich

Hos Bog & idé er "Lige et ekstra check " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Specialerække.". Det er Institut for Antropologi, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anita Ulrich fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Ulrich