Bog & idéAnitta Behrendt

Bøger skrevet af Anitta Behrendt

Læs mere om Anitta Behrendt
3 produkter
3 produkter
Blomstrende ideer
Blomstrende ideerJulie Wettergren
139,95 DKK
EBOG
(0)
Blomstrende ideer
Kunsthåndværkerhjem
BOEGERTILSTAERKPRIS
KunsthåndværkerhjemAnitta Behrendt
232,36 DKK
Hardback
(0)
Kunsthåndværkerhjem
Super snacks
Super Snacks - 60 inspirerende madpakkeløsningerLouisa Lorang
99,95 DKK
EBOG
(2)
Super Snacks - 60 inspirerende madpakkeløsninger

Mere om Anitta Behrendt

Der er mange bøger af Anitta Behrendt online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Behrendt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forvandlinger i boligen" udgivet af Gyldendal - "Kunsthåndværkerhjem" udgivet af Turbine - "Kunsthåndværker - hjem" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Anitta Behrendt

Anitta Behrendt har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Anitta Behrendt kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Behrendt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anitta Behrendts "Forvandlinger i boligen"

"Forvandlinger i boligen" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kunsthåndværkerhjem" af Anitta Behrendt

Hos Bog & idé er "Kunsthåndværkerhjem" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Anitta Behrendt