Bog & idéAnja Ballegaard

Bøger skrevet af Anja Ballegaard

Læs mere om Anja Ballegaard
2 produkter
2 produkter
Urtelykke
UrtelykkeAnja Ballegaard
249,95 DKK
Hardback
(3)
Urtelykke
40 magiske urter
40 magiske urterAnja Ballegaard
279,95 DKK
Hardback
(0)
40 magiske urter

Mere om Anja Ballegaard

Der er flere forskellige bøger af Anja Ballegaard tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Ballegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Urtelykke" udgivet af Aronsen - "Rejsen til Sundhed" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Rejsen til sundhed" udgivet af Tinkerbell Books

Bøger skrevet af Anja Ballegaard

Anja Ballegaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Ballegaards bøger kommer i udvalgte formater. Ballegaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Urtelykke" af Anja Ballegaard

"Urtelykke" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aronsen.

"Rejsen til Sundhed" af Anja Ballegaard

Endnu en af Anja Ballegaard skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Ballegaard