Bog & idéAnja Madsen Kvols

Bøger skrevet af Anja Madsen Kvols

Læs mere om Anja Madsen Kvols
2 produkter
2 produkter
Må jeg skrive mig selv ind?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Må jeg skrive mig selv ind?Thomas Dam og Anja Madsen Kvols
305,96 DKK
Hæftet
(1)
Må jeg skrive mig selv ind?
Pædagogik og almen didaktik
Pædagogik og almen didaktikAnja Madsen Kvols
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik og almen didaktik

Mere om Anja Madsen Kvols

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Anja Madsen Kvols. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kvols' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Må jeg skrive mig selv ind?" udgivet af Frydenlund - "Pædagogik og lærerfaglighed" i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim

Bøger af Anja Madsen Kvols

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anja Madsen Kvols hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Kvols som hæftet. Bøgerne af Kvols er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anja Madsen Kvols' "Må jeg skrive mig selv ind?"

Hos Bog & idé er "Må jeg skrive mig selv ind?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Anja Madsen Kvols "Pædagogik og lærerfaglighed"

Det er muligt at købe Anja Madsen Kvols' "Pædagogik og lærerfaglighed" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Lærerens grundfaglighed". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Madsen Kvols