Bog & idéAnn Jorry Liljegren

Bøger skrevet af Ann Jorry Liljegren

Læs mere om Ann Jorry Liljegren
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje

Mere om Ann Jorry Liljegren

Der er flere bøger af Ann Jorry Liljegren til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Liljegren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Ann Jorry Liljegrens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Ann Jorry Liljegren hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Liljegren som indbundet. Bøgerne af Liljegren er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ann Jorry Liljegrens "Basisbog i sygepleje"

Det er muligt at købe Ann Jorry Liljegrens "Basisbog i sygepleje" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ann Jorry Liljegren "Basisbog i sygepleje"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygepleje" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Jorry Liljegren