Bog & idéAnn-Kristina Løkke

Bøger skrevet af Ann-Kristina Løkke

Læs mere om Ann-Kristina Løkke
1 produkter
1 produkter
Fra sygt til sundt fravær
Fra sygt til sundt fraværAnn-Kristina Løkke Møller
149,95 DKK
EBOG
(0)
Fra sygt til sundt fravær

Mere om Ann-Kristina Løkke

Der findes mange bøger fra Ann-Kristina Løkke tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Løkke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra sygt til sundt fravær" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fra sygt til sundt fravær" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Ann-Kristina Løkkes bøger

Du kan finde to bøger af Ann-Kristina Løkke her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ann-Kristina Løkke kommer i flere formater. Løkkes bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra sygt til sundt fravær" af Ann-Kristina Løkke

Hos Bog & idé er "Fra sygt til sundt fravær" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Ann-Kristina Løkke. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ann-Kristina Løkke "Fra sygt til sundt fravær"

Hos Bog & idé er "Fra sygt til sundt fravær" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Kristina Løkke