Bog & idéAnn Merrit Rikke Nielsen (red.)

Bøger skrevet af Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)

Læs mere om Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)
3 produkter
3 produkter
Kommunikation i internationale virksomheder 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 2Brian L. Due (red.)
350,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 2
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2Thomas L.W. Toft (red.)
566,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2
Kommunikation i internationale virksomheder 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 1Brian L. Due (red.)
350,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 1

Mere om Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)

Hvis du leder efter en bog fra Ann Merrit Rikke Nielsen (red.), kan du købe et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation i internationale virksomheder 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur

Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)s bøger

Ann Merrit Rikke Nielsen (red.) har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra - som paperback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kommunikation i internationale virksomheder 2" af Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)

Hos Bog & idé er "Kommunikation i internationale virksomheder 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kommunikation i internationale virksomheder" af Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)

Det er muligt at købe Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)s "Kommunikation i internationale virksomheder" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Merrit Rikke Nielsen (red.)