Bog & idéAnn Rask Vang

Bøger skrevet af Ann Rask Vang

Læs mere om Ann Rask Vang
1 produkter
1 produkter
Tonagebeskatning
TonnagebeskatningAnn Rask Vang
439,95 DKK
EBOG
(0)
Tonnagebeskatning

Mere om Ann Rask Vang

Hvis du søger en bog af Ann Rask Vang, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Vangs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tonagebeskatning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "En retsvidenskabelig analyse af tonnagebeskatning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Ann Rask Vang

Du kan bestille to bøger af Ann Rask Vang her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Ann Rask Vang kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Vang er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tonagebeskatning" af Ann Rask Vang

Det er muligt at købe Ann Rask Vangs "Tonagebeskatning" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Ann Rask Vang. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ann Rask Vang "En retsvidenskabelig analyse af tonnagebeskatning"

Det er muligt at købe Ann Rask Vangs "En retsvidenskabelig analyse af tonnagebeskatning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Rask Vang