Bog & idéAnna Carey

Bøger skrevet af Anna Carey

Læs mere om Anna Carey
2 produkter
2 produkter
Blackbird
BlackbirdAnna Carey
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Blackbird
Deadfall
DeadfallAnna Carey
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Deadfall

Mere om Anna Carey

Der er blot én bog af Anna Carey tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Blackbird". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anna Careys "Blackbird"

"Blackbird" er tilgængelig online som lydbog. Med Anna Careys "Blackbird" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Anna Carey fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Carey