Bog & idéAnna Ehn og Mia Öström

Bøger skrevet af Anna Ehn og Mia Öström

Læs mere om Anna Ehn og Mia Öström
1 produkter
1 produkter
Sjaskvådt, Sally!
Sjaskvådt, Sally!Anna Ehn og Mia Öström
319,95 DKK
Hardback
(0)
Sjaskvådt, Sally!

Mere om Anna Ehn og Mia Öström

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Anna Ehn og Mia Öström. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Öströms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sjaskvådt, Sally!" udgivet af Turbine - "Uhyggeligt, Sally!" udgivet af Turbine - "Stjerneklart, Sally!" udgivet af Turbine

Bøger af Anna Ehn og Mia Öström

Du kan købe tre bøger af Anna Ehn og Mia Öström her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Öström fås kun som hardback. Öströms bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sjaskvådt, Sally!" af Anna Ehn og Mia Öström

"Sjaskvådt, Sally!" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Uhyggeligt, Sally!" af Anna Ehn og Mia Öström

Hos Bog & idé er "Uhyggeligt, Sally!" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Ehn og Mia Öström