Bog & idéAnna Marie Andersen

Bøger skrevet af Anna Marie Andersen

Læs mere om Anna Marie Andersen
2 produkter
2 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Uægte datter af Soldater expedition
Uægte datter af Soldater expeditionAnna Marie Andersen
229,95 DKK
Paperback
(0)
Uægte datter af Soldater expedition

Mere om Anna Marie Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Anna Marie Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Marie Andersen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anna Marie Andersens bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kalaaliunera miserratigigaluarpara" udgivet af Atuagkat - "Den fortrængte grønlænder" udgivet af Atuagkat - "Taanna Kalaaleq Arnaq" udgivet af Atuagkat - "Hende grønlænderen" udgivet af Atuagkat

Mere om Anna Marie Andersens bøger

Anna Marie Andersen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Marie Andersen som hæftet. Bøgerne af Marie Andersen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Atuagkat.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Marie Andersens "Kalaaliunera miserratigigaluarpara"

"Kalaaliunera miserratigigaluarpara" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på kal og er udgivet af Atuagkat.

"Den fortrængte grønlænder" af Anna Marie Andersen

Det er muligt at købe Anna Marie Andersens "Den fortrængte grønlænder" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Atuagkat, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Marie Andersen