Bog & idéAnna Rakhmanko

Bøger skrevet af Anna Rakhmanko

Læs mere om Anna Rakhmanko
3 produkter
3 produkter
Hinterhof
BOEGERTILSTAERKPRIS
HinterhofAnna Rakhmanko
179,96 DKK
Hæftet
(5)
Hinterhof
Strannik
BOEGERTILSTAERKPRIS
StrannikAnna Rakhmanko
99,56 DKK
Hæftet
(5)
Strannik
Din bedstefar Vasja
Din bedstefar VasjaAnna Rakhmanko
259,95 DKK
Indbundet
(3)
Din bedstefar Vasja

Mere om Anna Rakhmanko

Der er flere bøger fra Anna Rakhmanko til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Rakhmanko.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din bedstefar Vasja" udgivet af Cobolt - "Strannik" udgivet af Forlaget Forlæns

Bøger skrevet af Anna Rakhmanko

Du kan bestille to bøger af Anna Rakhmanko her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Anna Rakhmanko kan købes i et udvalg af formater. Rakhmankos bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Rakhmankos "Din bedstefar Vasja"

Hos Bog & idé er "Din bedstefar Vasja" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anna Rakhmanko "Strannik"

Det er muligt at købe Anna Rakhmankos "Strannik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Forlæns, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Rakhmanko