Bog & idéAnne-Beth Meidell Engan

Bøger skrevet af Anne-Beth Meidell Engan

Læs mere om Anne-Beth Meidell Engan
1 produkter
1 produkter
Oppsigelse ved sykdom og sykefravær
Oppsigelse ved sykdom og sykefraværAnne-Beth Meidell Engan
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Oppsigelse ved sykdom og sykefravær

Mere om Anne-Beth Meidell Engan

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Anne-Beth Meidell Engan. Bogen hedder "Oppsigelse ved sykdom og sykefravær". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne-Beth Meidell Engans "Oppsigelse ved sykdom og sykefravær"

Det er muligt at købe Anne-Beth Meidell Engans "Oppsigelse ved sykdom og sykefravær" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Engan, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Beth Meidell Engan