Bog & idéAnne-Cath Vestly

Bøger skrevet af Anne-Cath Vestly

Læs mere om Anne-Cath Vestly
3 produkter
3 produkter
Kaos og Bjørn
Kaos og BjørnAnne-Cath Vestly
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kaos og Bjørn
De otte unger
De otte ungerAnne-Cath. Vestly
49,95 DKK
EBOG
(0)
De otte unger
De otte unger
STREAM
De otte ungerAnne-Cath Vestly
49,95 DKK
Lydbog
(3)
De otte unger

Mere om Anne-Cath Vestly

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Anne-Cath Vestly. Bogen hedder "Kaos og Bjørn". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne-Cath Vestlys "Kaos og Bjørn"

"Kaos og Bjørn" kan købes som ebog. "Kaos og Bjørn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Vestly, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Cath Vestly