Bog & idéAnne Charlotte Overgaard Hjorth

Bøger skrevet af Anne Charlotte Overgaard Hjorth

Læs mere om Anne Charlotte Overgaard Hjorth
1 produkter
1 produkter
Hospice
BOEGERTILSTAERKPRIS
HospiceRita Nielsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Hospice

Mere om Anne Charlotte Overgaard Hjorth

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anne Charlotte Overgaard Hjorth her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hospice". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hospice" af Anne Charlotte Overgaard Hjorth

Hos Bog & idé er "Hospice" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Charlotte Overgaard Hjorth skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Charlotte Overgaard Hjorth