Bog & idéAnne Cornelius

Bøger skrevet af Anne Cornelius

Læs mere om Anne Cornelius
1 produkter
1 produkter
Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919Anne Cornelius
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919

Mere om Anne Cornelius

Der er blot én bog af Anne Cornelius tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919". Den er publiceret af Palle Fogtdal på dansk. "Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919" er desuden en del af serien "Fogtdals historiske billeder".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Cornelius' "Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919"

Det er muligt at købe Anne Cornelius' "Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Fogtdals historiske billeder". Det er Palle Fogtdal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Cornelius, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Cornelius