Bog & idéAnne Jøker

Bøger skrevet af Anne Jøker

Læs mere om Anne Jøker
1 produkter
1 produkter
Den nødvendige etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den nødvendige etikEsben Høgh
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den nødvendige etik

Mere om Anne Jøker

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Anne Jøker. På listen nedenfor ser du de seneste af Jøkers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den nødvendige etik" udgivet af Gyldendal - "Fører din ledelse til velfærd?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Anne Jøkers bøger

Anne Jøker har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde Jøkers bøger som hæftet. Jøkers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den nødvendige etik" af Anne Jøker

Det er muligt at købe Anne Jøkers "Den nødvendige etik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anne Jøker "Fører din ledelse til velfærd?"

Hos Bog & idé er "Fører din ledelse til velfærd?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Jøker