Bog & idéAnne Karin Petersen

Bøger skrevet af Anne Karin Petersen

Læs mere om Anne Karin Petersen
3 produkter
3 produkter
Lærebog i håndterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i håndterapiMette Sanne Kudsk Olsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i håndterapi
Metodebog i hjælpemiddelformidling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metodebog i hjælpemiddelformidlingHelle Dreier
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Metodebog i hjælpemiddelformidling
Grundbog om hjælpemidler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog om hjælpemidlerMary Petersen
386,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog om hjælpemidler

Mere om Anne Karin Petersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Anne Karin Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i håndterapi" udgivet af Gyldendal - "Metodebog i hjælpemiddelformidling" udgivet af Gyldendal - "Grundbog om hjælpemidler" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Karin Petersen

Anne Karin Petersen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Petersens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i håndterapi" af Anne Karin Petersen

Det er muligt at købe Anne Karin Petersens "Lærebog i håndterapi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Metodebog i hjælpemiddelformidling" af Anne Karin Petersen

"Metodebog i hjælpemiddelformidling" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Karin Petersen