Bog & idéAnne-Lise Salling Larsen

Bøger skrevet af Anne-Lise Salling Larsen

Læs mere om Anne-Lise Salling Larsen
1 produkter
1 produkter
Videnskab og forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskab og forskningHans Vejleskov
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Videnskab og forskning

Mere om Anne-Lise Salling Larsen

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Anne-Lise Salling Larsen. Bogen har titlen "Videnskab og forskning". Det er Gads Forlag, der har udgivet den på dansk. "Videnskab og forskning" er desuden udgivet i serien "Gads sygeplejefaglige serie".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne-Lise Salling Larsens "Videnskab og forskning"

Hos Bog & idé er "Videnskab og forskning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Gads sygeplejefaglige serie". Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne-Lise Salling Larsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Lise Salling Larsen