Bog & idéAnne-Marie Smed

Bøger skrevet af Anne-Marie Smed

Læs mere om Anne-Marie Smed
3 produkter
3 produkter
Skyggeland
SkyggelandAnne-Marie Smed
89,95 DKK
EBOG
(0)
Skyggeland
Efter Juliane
Efter JulianeAnne-Marie Smed
159,95 DKK
EBOG
(0)
Efter Juliane
Efter Juliane
Efter JulianeAnne-Marie Smed
299,95 DKK
Hardback
(0)
Efter Juliane

Mere om Anne-Marie Smed

Der er en del bøger fra Anne-Marie Smed tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Smed.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skyggeland" udgivet af Books on Demand - "Skyggeland" udgivet af Books on Demand

Mere om Anne-Marie Smeds bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Anne-Marie Smed hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Anne-Marie Smed bøger i et udvalg af formater. Smeds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Books on Demand.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skyggeland" af Anne-Marie Smed

"Skyggeland" findes på den digitale boghylde som ebog. "Skyggeland" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Skyggeland" af Anne-Marie Smed

Det er muligt at købe Anne-Marie Smeds "Skyggeland" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Smed