Bog & idéAnne-Mette Schroll

Bøger skrevet af Anne-Mette Schroll

Læs mere om Anne-Mette Schroll
1 produkter
1 produkter
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Anne-Mette Schroll

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Anne-Mette Schroll. Bogen hedder "Ars pariendi". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne-Mette Schrolls "Ars pariendi"

Det er muligt at købe Anne-Mette Schrolls "Ars pariendi" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Schroll, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Schroll