Bog & idéAnne Sabers og Peter Uldall

Bøger skrevet af Anne Sabers og Peter Uldall

Læs mere om Anne Sabers og Peter Uldall
1 produkter
1 produkter
Epilepsi
BOEGERTILSTAERKPRIS
EpilepsiJørgen Alving
134,96 DKK
Hardback
(0)
Epilepsi

Mere om Anne Sabers og Peter Uldall

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Anne Sabers og Peter Uldall. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Uldalls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Epilepsi" udgivet af FADL's Forlag - "Epilepsi" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Anne Sabers og Peter Uldall

Der er to tilgængelige bøger af Anne Sabers og Peter Uldall hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Uldalls bøger kommer bare som hardback. Uldalls bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af FADL's Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Sabers og Peter Uldalls "Epilepsi"

Hos Bog & idé er "Epilepsi" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anne Sabers og Peter Uldall "Epilepsi"

Hos Bog & idé er "Epilepsi" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sabers og Peter Uldall