Bog & idéAnne Salter

Bøger skrevet af Anne Salter

Læs mere om Anne Salter
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Anne Salter

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anne Salter. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Salter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard

Bøger af Anne Salter

Der er tre tilgængelige udgivelser af Anne Salter hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Anne Salter bøger i forskellige formater. Salters bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Salters "Sygeplejeleksikon"

"Sygeplejeleksikon" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anne Salter "Sygeplejeleksikon"

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Salter