Bog & idéAnnelise Bistrup

Bøger skrevet af Annelise Bistrup

Læs mere om Annelise Bistrup
3 produkter
3 produkter
Dronning Ingrid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dronning IngridAnnelise Bistrup
224,06 DKK
Hæftet
(1)
Dronning Ingrid
Dronning Ingrid
STREAM
Dronning IngridAnnelise Bistrup
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Dronning Ingrid
Dronning Ingrid
Dronning IngridAnnelise Bistrup
79,95 DKK
EBOG
(1)
Dronning Ingrid

Mere om Annelise Bistrup

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Annelise Bistrup. På listen nedenfor ser du Bistrups seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dronning Ingrid" udgivet af Saga - "Dronning Ingrid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dronning Ingrid" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Annelise Bistrup

Annelise Bistrup har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Annelise Bistrup kommer i forskellige formater. Bøgerne af Bistrup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annelise Bistrups "Dronning Ingrid"

Hos Bog & idé er "Dronning Ingrid" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Dronning Ingrid" af Annelise Bistrup

Det er muligt at købe Annelise Bistrups "Dronning Ingrid" som lydbog. Fordelen ved at have Annelise Bistrups "Dronning Ingrid" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Annelise Bistrup