Bog & idéAnnelise Smed

Bøger skrevet af Annelise Smed

Læs mere om Annelise Smed
1 produkter
1 produkter
Skjulte lidelser
Skjulte lidelserSøren Frølich
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte lidelser

Mere om Annelise Smed

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Annelise Smed. Bogen hedder "Skjulte lidelser". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skjulte lidelser" af Annelise Smed

Hos Bog & idé er "Skjulte lidelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Annelise Smed fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annelise Smed