Bog & idéAnnemette Olesen

Bøger skrevet af Annemette Olesen

Læs mere om Annemette Olesen
3 produkter
3 produkter
URTETE
URTETEAnemette Olesen
99,95 DKK
Indbundet
(1)
URTETE
Physica
STREAM
PhysicaAnemette Olesen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Physica
Supervision i sundhedsprofessioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supervision i sundhedsprofessionerBente Frederiksen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Supervision i sundhedsprofessioner

Mere om Annemette Olesen

Annemette Olesen har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supervision i sundhedsprofessioner" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Supervision i sundhedsprofessioner" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annemette Olesen

Der er to tilgængelige udgivelser af Annemette Olesen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Annemette Olesen bøger i udvalgte formater. Olesens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Supervision i sundhedsprofessioner" af Annemette Olesen

Det er muligt at købe Annemette Olesens "Supervision i sundhedsprofessioner" som e-bog (pdf-format). "Supervision i sundhedsprofessioner" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.

Annemette Olesen "Supervision i sundhedsprofessioner"

"Supervision i sundhedsprofessioner" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annemette Olesen