Bog & idéAnnette Bilfeldt

Bøger skrevet af Annette Bilfeldt

Læs mere om Annette Bilfeldt
1 produkter
1 produkter
Aktionsforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
AktionsforskningMichael Søgaard Jørgensen
269,96 DKK
Bog
(0)
Aktionsforskning

Mere om Annette Bilfeldt

Hvis du søger en bog skrevet af Annette Bilfeldt, ser du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bilfeldts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktionsforskning" udgivet af Gyldendal - "Rettigheder, empowerment og læring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger af Annette Bilfeldt

Annette Bilfeldt har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bilfeldts bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Bilfeldt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Aktionsforskning" af Annette Bilfeldt

Det er muligt at købe Annette Bilfeldts "Aktionsforskning" som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Annette Bilfeldt. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Annette Bilfeldt "Rettigheder, empowerment og læring"

Hos Bog & idé er "Rettigheder, empowerment og læring" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Bilfeldt