Bog & idéAnnette Bjerre Ryhede

Bøger skrevet af Annette Bjerre Ryhede

Læs mere om Annette Bjerre Ryhede
2 produkter
2 produkter
Tal troværdigt
Tal troværdigtAnnette Bjerre Ryhede
229,95 DKK
EBOG
(0)
Tal troværdigt
Tal troværdigt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tal troværdigtAnnette Bjerre Ryhede
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Tal troværdigt

Mere om Annette Bjerre Ryhede

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Annette Bjerre Ryhede. På listen nedenfor finder du de seneste af Ryhedes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tal troværdigt" udgivet af Akademisk Forlag - "Tal troværdigt" udgivet af Akademisk Forlag

Annette Bjerre Ryhedes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Annette Bjerre Ryhede hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Ryhedes bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Ryhede er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Akademisk Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Bjerre Ryhedes "Tal troværdigt"

"Tal troværdigt" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Tal troværdigt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Annette Bjerre Ryhede "Tal troværdigt"

Det er muligt at købe Annette Bjerre Ryhedes "Tal troværdigt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Bjerre Ryhede