Bog & idéAnnette Fryd

Bøger skrevet af Annette Fryd

Læs mere om Annette Fryd
1 produkter
1 produkter
Ekfraser
Ekfraser Annette Fryd
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Ekfraser

Mere om Annette Fryd

Hvis du søger en bog fra Annette Fryd, tilbyder vi et bredt udvalg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Fryds nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ekfraser " i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum - "Billedtale" udgivet af Spring

Bøger af Annette Fryd

Annette Fryd har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Fryds bøger som hæftet. Fryds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ekfraser " af Annette Fryd

"Ekfraser " er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Fryds serie "Teori & æstetik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

"Billedtale" af Annette Fryd

Hos Bog & idé er "Billedtale" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Spring, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Fryd