Bog & idéAnnette Kronborg & Kristina Siig

Bøger skrevet af Annette Kronborg & Kristina Siig

Læs mere om Annette Kronborg & Kristina Siig
0 produkter

Mere om Annette Kronborg & Kristina Siig

Hvis du søger en bog af Annette Kronborg & Kristina Siig, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Siigs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk privatret" udgivet af Djøf Forlag

Annette Kronborg & Kristina Siigs bøger

Du kan bestille tre bøger af Annette Kronborg & Kristina Siig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Annette Kronborg & Kristina Siig bøger i flere formater. Bøgerne af Siig er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Djøf Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annette Kronborg & Kristina Siigs "Dansk Privatret HA og HD"

"Dansk Privatret HA og HD" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Annette Kronborg & Kristina Siig "Dansk Privatret HA(jur.)"

Det er muligt at købe Annette Kronborg & Kristina Siigs "Dansk Privatret HA(jur.)" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Kronborg & Kristina Siig