Bog & idéAnnette Rosenkilde Jensen

Bøger skrevet af Annette Rosenkilde Jensen

Læs mere om Annette Rosenkilde Jensen
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på organisering og ledelse af sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på organisering og ledelse af sygeplejeInger Marie Jaillet
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på organisering og ledelse af sygepleje

Mere om Annette Rosenkilde Jensen

Annette Rosenkilde Jensen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Academica - "Perspektiver på organisering og ledelse af sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Munksgaard - "Akut sygepleje" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Annette Rosenkilde Jensen

Annette Rosenkilde Jensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Jensens bøger som hæftet. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Rosenkilde Jensens "Sundhedsvæsenet på tværs"

Det er muligt at købe Annette Rosenkilde Jensens "Sundhedsvæsenet på tværs" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Academica, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Annette Rosenkilde Jensen "Perspektiver på organisering og ledelse af sygepleje"

"Perspektiver på organisering og ledelse af sygepleje" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Rosenkilde Jensen