Bog & idéAnthony McCarten

Bøger skrevet af Anthony McCarten

Læs mere om Anthony McCarten
1 produkter
1 produkter
Los dos papas
Los dos papasAnthony McCarten
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Los dos papas

Mere om Anthony McCarten

Der er flere forskellige bøger fra Anthony McCarten til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af McCartens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Two Popes - Film tie-in" udgivet af Penguin Books - "Darkest Hour: How Churchill Brought us Back from the Brink - Film tie-in" udgivet af Viking

Bøger skrevet af Anthony McCarten

Anthony McCarten har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. McCartens bøger fås bare som paperback. McCartens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anthony McCartens "The Two Popes - Film tie-in"

"The Two Popes - Film tie-in" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Books.

"Darkest Hour: How Churchill Brought us Back from the Brink - Film tie-in" af Anthony McCarten

Det er muligt at købe Anthony McCartens "Darkest Hour: How Churchill Brought us Back from the Brink - Film tie-in" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Viking.
Detaljer
Fulde navn:
Anthony McCarten