Bog & idéAnton Christensen

Bøger skrevet af Anton Christensen

Læs mere om Anton Christensen
1 produkter
1 produkter
Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi
Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomiLars Jespersen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi

Mere om Anton Christensen

Der er flere forskellige bøger af Anton Christensen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi" udgivet af HansReitzels - "Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi" udgivet af Gyldendal - "Før rødstrømperne" udgivet af DIXIT - "Herregårdshistorier" udgivet af DIXIT

Mere om Anton Christensens bøger

Anton Christensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Anton Christensen fås i forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anton Christensens "Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi"

"Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi" kan købes online som e-bog (pdf-format). Med "Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Anton Christensen "Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi"

Hos Bog & idé er "Fra servicemanagement til oplevelsesøkonomi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anton Christensen