Bog & idéAnton Nans

Bøger skrevet af Anton Nans

Læs mere om Anton Nans
1 produkter
1 produkter
Hobo-feber
Hobo-feberAnton Nans
159,95 DKK
EBOG
(0)
Hobo-feber

Mere om Anton Nans

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Anton Nans. På listen nedenfor finder du Nans' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hobo-feber" udgivet af A Mock Book - "Hobo-Feber" udgivet af A Mock Book - "I SOMMERHUS MED LARS VON TRIER" udgivet af A Mock Book & Antipyrine

Mere om Anton Nans' bøger

Du kan bestille tre bøger af Anton Nans her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Anton Nans bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Nans er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anton Nans' "Hobo-feber"

Hos Bog & idé er "Hobo-feber" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Hobo-feber" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er A Mock Book, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hobo-Feber" af Anton Nans

Det er muligt at købe Anton Nans' "Hobo-Feber" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er A Mock Book, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anton Nans