Bog & idéAnton Pottegård

Bøger skrevet af Anton Pottegård

Læs mere om Anton Pottegård
2 produkter
2 produkter
Praktisk farmakologi - 2. udgave
Praktisk farmakologi - 2. udgaveAnton Pottegård og Tore Bjerregaard Stage
129,95 DKK
Paperback
(0)
Praktisk farmakologi - 2. udgave
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde

Mere om Anton Pottegård

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Anton Pottegård. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Pottegård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Praktisk farmakologi - 2. udgave" i serien "Kittelbøger" udgivet af FADL's Forlag - "Praktisk farmakologi" udgivet af FADL

Anton Pottegårds bøger

Du kan finde tre bøger af Anton Pottegård her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Anton Pottegård bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Pottegård er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Anton Pottegård

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Praktisk farmakologi - 2. udgave" af Anton Pottegård

"Praktisk farmakologi - 2. udgave" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Kittelbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anton Pottegård