Bog & idéAre Stenvik

Bøger skrevet af Are Stenvik

Læs mere om Are Stenvik
1 produkter
1 produkter
Patentrett
PatentrettAre Stenvik
1399,95 DKK
Indbundet
(0)
Patentrett

Mere om Are Stenvik

Der er en del bøger fra Are Stenvik til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Stenviks bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Are Stenviks bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Erstatningsrett" udgivet af Universitetsforlaget - "Patentrett" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Are Stenvik

Are Stenvik har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Stenvik som indbundet. Stenviks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Are Stenviks "Erstatningsrett"

Hos Bog & idé er "Erstatningsrett" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Are Stenvik "Patentrett"

Det er muligt at købe Are Stenviks "Patentrett" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Are Stenvik