Bog & idéAre Vegard Haug m.fl.

Bøger skrevet af Are Vegard Haug m.fl.

Læs mere om Are Vegard Haug m.fl.
1 produkter
1 produkter
Den kommunale mellomlederen : selvstendig lagspiller
Den kommunale mellomlederen : selvstendig lagspillerHarald Baldersheim
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Den kommunale mellomlederen : selvstendig lagspiller

Mere om Are Vegard Haug m.fl.

Der er bare én bog af Are Vegard Haug m.fl. tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Den kommunale mellomlederen : selvstendig lagspiller". Den er publiceret af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Are Vegard Haug m.fl.s "Den kommunale mellomlederen : selvstendig lagspiller"

Det er muligt at købe Are Vegard Haug m.fl.s "Den kommunale mellomlederen : selvstendig lagspiller" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Are Vegard Haug m.fl.