Bog & idéArly Nielsen og Jacob von Lillienskjold

Bøger skrevet af Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold

Læs mere om Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold
1 produkter
1 produkter
Mekanisk fysik og varmelære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mekanisk fysik og varmelæreArly Nielsen og Jacob von Lillienskjold
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mekanisk fysik og varmelære

Mere om Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Lillienskjold.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mekanisk fysik og varmelære" udgivet af Akademisk Forlag - "Mekanisk fysik og varmelære" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold

Du kan købe to bøger af Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold kommer i forskellige formater. Lillienskjolds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjolds "Mekanisk fysik og varmelære"

Det er muligt at købe Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjolds "Mekanisk fysik og varmelære" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold "Mekanisk fysik og varmelære"

Det er muligt at købe Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjolds "Mekanisk fysik og varmelære" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arly Nielsen og Jacob von Lillienskjold